میکرونیدلینگ چیست؟

میکرولیندینگ-چیست
فهرست محتوا

میکرونیدلینگ چیست؟

میکرونیدلینگ چیست؟

یکی از دغدغه های اکثر افراد داشتن پوست سالم و شاداب، بدون هیچ‌گونه عارضه پوستی می‌باشد. اما با افزایش سن مشکلات پوستی زیاد شده و همه افراد به‌دنبال راهکارهای مختلف برای درمان این مشکلات پوستی هستند.
مزونیدلینگ و میکرونیدلینگ یکی از روش‌های غیرتهاجمی برای زیبایی پوست می‌باشد که میزان عوارض آن بسیار کم بوده و تاثیر بسزایی در جوانسازی و درمان زخم‌ها و جراحت‌های روی پوست دارد. میکرونیدلینگ، از طریق وارد کردن سوزن‌های متعدد بر روی پوست، باعث جوان‌سازی و رفع جای زخم و جراحت می‌شود.
زیرا ایجاد سوراخ‌های ریز بر روی پوست منجر به تحریک کلاژن سازی و همچنین الاستین پوست می‌شود و باعث می‌شود این آسیب‌های پوستی درمان شوند و همچنین تاثیر زیادی بر از بین بردن چین‌وچروک های سطحی پوست دارد.

میکرونیدلینگ یک روش جوانسازی و زیباسازی پوست است. این روش بسیار ساده و غیرتهاجمی است. به کمک میکرونیدلینگ می‌توان انواع جراحات پوستی را بهبود بخشید. پوست را لایه برداری کرد و لک‌ها اسکارها را از بین برد.

میکرونیدلینگ چیست؟
این نوع شیوه درمانی سابقه پنجاه‌ ساله دارد و افراد زیادی از این روش استفاده می‌کنند. اما بعضی از افراد نسبت‌ به این نوع درمان حساسیت نشان می‌دهند و سایر روش‌های زیبایی را به این روش ترجیح می‌دهند زیرا از تزریق سوزن‌های متعدد بر روی پوست ترس داشته و احساس می‌کنند باعث ایجاد درد فراوانی برای آن‌ها شود. اما باید بدانید، در این روش درمانی درد زیادی، متوجه فرد نمی‌شود و همچنین در صورت رعایت کردن اصول درمانی دوره نقاهت آن کوتاه می‌باشد.

میکرونیدلینگ چگونه انجام می‌شود؟

دستگاهی که برای انجام میکرونیدلینگ استفاده می‌شود مانند مداد می‌باشد که بر سر آن سوزن‌هایی تعبیه‌ شده اند، این سوزن‌ها بسیار ظریف می‌باشند و لایه‌های اپیدرم و درم پوست را تحت تاثیر قرار می‌دهند.
این دستگاه، الکتریکی بوده و سوزن‌ها به‌ طور منظم و یکنواخت با سرعت بالایی در پوست نفوذ کرده و باعث ایجاد خراش‌های سطحی برروی پوست می‌شود، ایجاد خراش‌های سطحی باعث تاثیر این روش درمانی می‌باشد.
زیرا این خراش‌های سطحی باعث می‌شود، بدن در برابر آن‌ واکنش داده و منجر به تولید کلاژن بیشتر و همچنین الاستین پوست شود، همچنین از طریق این سوراخ‌های ریزی که در پوست ایجاد می‌شود، سرم‌های تغذیه ‌کننده که حاوی انواع ویتامین‌ها می‌باشند را به پوست تزریق می‌کنند و باعث می‌شوند پوست شاداب و براق شود.

میکرونیدلینگ چگونه انجام می‌شود؟

تعداد سوزن‌هایی که در این دستگاه مورد استفاده قرار می‌گیرد زیاد می‌باشد و با توجه به ناحیه‌ای که تحت درمان می‌باشد، گاهی میلیون‌ها سوزن بر روی پوست تزریق می‌شود تا نتیجه بهتری حاصل شود.
سوزن‌هایی که برای انجام میکرونیدلینگ صورت استفاده می‌شود، باید کاملاً ضدعفونی شده باشند تا موجب ایجاد عفونت بر روی پوست نشود و شدت آسیب پوستی را افزایش ندهد و همچنین باید توسط پزشک مجرب این کار انجام شود تا میزان عمق سوزن وناحیه‌ درمانی را به‌خوبی تشخیص دهد، تا درمان رضایت‌بخشی حاصل شود.

در این قسمت شما را به دیدن ویدیو تهیه شده از مراحل جوانسازی پوست به روش میکرونیدلینگ دعوت می نماییم…

روش کار میکرونیدلینگ چگونه است؟

میکرونیدلینگ برای تمام افرادی که از سلامت عمومی برخوردار هستند قابل‌ استفاده می‌باشد، برای انجام این روش ابتدا پزشک مورد نظر پوست را بررسی کرده و در صورت صلاح‌ دید از این روش برای زیبایی پوست و برطرف کردن مشکلات آن استفاده می‌کنند.

۱- قبل‌ از انجام میکرونیدلینگ، از بی‌حس کننده‌ های موضعی استفاده می‌شود تا درد کمتری متوجه فرد شود و این کار با آرامش صورت بگیرد.

۲- زمانی‌که پوست کاملاً بی‌حس شد، مواد بی‌حس کننده را از سطح پوست پاک‌کرده و پوست را کاملاً استریل می‌کند سپس سوزن هایی که برای انجام میکرونیدلینگ استفاده می‌شود ضدعفونی می‌کند و با سرعت بالایی، این سوزن‌ها درون پوست نفوذ می‌کند.
عمق نفوذ این سوزن‌ها نسبت‌ به مشکل پوستی متفاوت می‌باشد، همچنین تعداد سوزن‌هایی که در پوست فرومی‌رود، بسته به ناحیه متفاوت است.

۳- خراش‌های سطحی در پوست منجر به جوانسازی پوست می‌شود و این خراش‌ها بعد از چند روز کاملاً از بین می‌رود و اثری از آن‌ها بر روی پوست باقی نمی‌ماند، زیرا این سوراخ‌ ها ایجاد شده بر روی پوست بسیار ریز می‌باشد و اثری از آن‌ بر روی پوست باقی نمی‌ماند.

هزینه انجام میکرونیدلینگ چقدر است؟

۴- برای تاثیر بیشتر این روش، از طریق سوراخ‌های ایجاد شده بر روی پوست سرم‌های تغذیه ‌کننده و انواع ویتامین‌ها را به پوست تزریق می‌کنند تا میزان کلاژن سازی بیشتر شده و پوست شفاف و شاداب شود.

بیشتر بخوانید  ورم بعد از اندولیفت و دلایل آن

امروزه سالن‌های آرایشی نیز از این روش برای جوان‌سازی و لایه‌ برداری پوست استفاده می‌کنند.
اگر قصد انجام این کار در سالن‌های آرایشی را دارید باید دقت کنید، سوزن هایی مورد استفاده قرار می‌گیرد حتماً ضد عفونی شوند، زیرا درصورتی‌که سوزن‌ها استریل نباشند باعث انتقال بیماری‌ و همچنین عفونت می‌شود‌.

مراقبت‌ های قبل‌ از انجام میکرونیدلینگ

۱- قبل‌از انجام میکرونیدلینگ هر گونه مواد آرایشی را از سطح پوست خود پاک کنید.

۲- یک هفته قبل ‌از انجام میکرونیدلینگ از داروهایی که که حاوی ترکیباتی مانند سالیسیلیک اسید و هیدروکسی اسید می‌باشند خودداری کنید.

۳- از داروهای ضد التهاب مانند ایبو پروفن استفاده نکنید.

۴- در صورتی‌ که قبلاً از روش های درمانی زیبایی استفاده کرده‌اید حتما پزشک را در جریان بگذارید.

۵- از مصرف داروهای ضد انعقاد خون، مانند آسپیرین به مدت یک هفته قبل ‌از انجام میکرونیدلینگ خودداری کنید.

۶- یک ماه قبل از انجام میکرونیدلینگ رژیم غذایی سرشار از انواع سبزیجات و میوه‌ها را داشته باشید تا به‌ عنوان مکمل، برای این روش زیبایی عمل کرده و تاثیر آن را بیشتر کند.

مراقبت‌ های قبل‌ از انجام میکرونیدلینگ

۷- چنانچه از داروهای خاصی استفاده می‌کنید حتما پزشک متخصص را در جریان بگذارید.

۸- در صورتی‌ که بدن شما نسبت ‌به بی‌حس کننده‌ های موضعی حساسیت دارد و به آن واکنش می‌دهد، حتما به پزشک اطلاع دهید.

۹- یک هفته قبل‌ از انجام میکرونیدلینگ، از انواع موبر و یا لایه بردار استفاده نکنید.

۱۰- یکی از مواردی که باعث التهاب پوست می‌شود اصلاح می باشد. بنابراین روزی‌که می‌خواهید میکرونیدلینگ انجام دهید، از اصلاح پوست خودداری نمایید.

مراقبت‌های بعد از انجام میکرونیدلینگ

۱- بعد از انجام میکرونیدلینگ از کمپرس آب سرد استفاده نکنید زیرا این روش باعث کاهش التهاب می‌شود و میکرونیدلینگ با افزایش التهاب باعث زیبایی پوست می‌شود و این روش باعث عدم تاثیر میکرونیدلینگ می‌شود.

۲- ۲۴ ساعت بعد از انجام میکرونیدلینگ از لوازم آرایشی استفاده نکنید تا منافذ پوست شما باز بوده و ترمیم آن راحت‌ تر صورت گیرد. همچنین امکان آلوده بودن وسایل مخصوص آرایش مانند پد آرایشی وجود دارد و احتمال عفونت افزایش پیدا می‌کند.

۳- برای تسکین درد بهتر است از سرم‌های آنتی‌اکسیدان که توسط پزشک تجویز می‌شود استفاده کنید.

۴- از انجام دادن کارهایی که باعث می‌شود منافذ پوست شما بیشتر باز شود، دوری کنید.

۵- آب زیادی بنوشید، زیرا آب فراوان باعث افزایش جوان‌سازی می شود.

مراقبت‌های بعد از انجام میکرونیدلینگ

۶- برای کاهش میزان تورم و کبودی بهتر است در زمان خوابیدن بر روی این نواحی قرارنگیرید و صورت شما بالاتر از سایر قسمت‌های بدن باشد.

۷- برای شستشوی صورت از آب ولرم استفاده کنید.

۸- دو هفته بعد از انجام میکرونیدلینگ در معرض نور خورشید قرار نگیرید و در صورت ضرورت حتما از کرم ضد آفتاب استفاده کنید.

۹- برای جلوگیری از خشک شدن پوست صورت، می‌توانید از کرم‌های مرطوب کننده استفاده کنید .

۱۰-  به مدت یک هفته از استحمام با آب داغ و تمرینات ورزشی سنگین خودداری کنید.

جهت دریافت نوبت و مشاوره رایگان با کلینیک کاشت و زیبایی بیمارستان عرفان نیایش با ما در ارتباط باشید:

۶ –۰۲۱-۴۹۷۹۶۲۶۴ (تماس از سراسر کشور)

مشاوره وات ساپ

قبل‌ از انجام میکرونیدلینگ به چه مواردی باید توجه کرد ؟

برای این‌که از میکرونیدلینگ نتایج رضایت‌ بخشی دریافت کنید، حتما باید به مواردی قبل‌ از انجام میکرونیدلینگ توجه کنید تا تاثیر بسزایی بر روی پوست داشته باشد این موارد شامل :

۱- دقت در انتخاب پزشک و کلینیک زیبایی

برای انجام خدمات درمانی پوست بهتر است، در انتخاب پزشک حساسیت بالایی به خرج دهید و پزشک ماهر و باتجربه‌ای را برای انجام این کار برگزینید. همچنین مکان کلینیک زیبایی نیز از اهمیت برخوردار است و باید از نظر بهداشتی کامل بوده و تمامی اصول و شرایط انجام این کار را رعایت نماید.

۲- تمامی موارد مربوط به شرایط جسمانی خود را برای پزشک متخصص شرح داده تا با توجه به شرایط شما، شیوه درمانی صحیح را برای شما انجام دهد.

قبل‌ از انجام میکرونیدلینگ به چه مواردی باید توجه کرد ؟

۳- مصرف  بعضی از داروهای خاص باعث عدم تاثیر و یا افزایش عوارض میکرونیدلینگ می‌شود. بنابراین  درصورتی‌که داروی خاصی مصرف می‌کنید، پزشک را در جریان بگذارید.

۴- درصورتی‌که شرایط کاری شما به‌گونه‌ ای می‌باشد که بعد از انجام میکرونیدلینگ بنا به ضرورت باید در معرض نور خورشید باشید، حتما این‌ موضوع را عنوان کنید.

۵- درصورتی‌ که بدن شما زیاد عرق می‌کند، حتما این‌موضوع را با پزشک در میان بگذارید.

بیشتر بخوانید  ورم بعد از کاشت مو

چه کسانی نباید میکرونیدلینگ انجام دهند؟

میکرونیدلینگ یک روش درمانی می‌باشد که به‌ صورت غیرتهاجمی انجام می‌شود و اکثر افراد می‌توانند از این روش برای زیبایی پوست استفاده کنند، اما گاهی بعضی از افراد دارای مشکلاتی هستند که استفاده از این شیوه درمانی برای آن‌ها مناسب نمی‌باشد و باعث آسیب‌های جبران‌ناپذیری به‌سلامت آن‌ها می‌شود.

۱- افرادی که نسبت‌ به بی‌حس کننده‌ های موضعی پوست آن‌ها حساسیت نشان می دهند، بهتر است از این روش استفاده نکنند.

۲- درصورتی‌ که پوست افراد دچار زخم و یا جراحتی باشد و این زخم‌ها به‌طور کامل ترمیم پیدا نکرده‌اند نباید از میکرونیدلینگ استفاده کنند.

۳- در صورتی‌ که از داروهای ضد انعقاد خون و یا داروهای استروئیدی استفاده می‌کنید استفاده از روش میکرونیدلینگ، برای پوست شما مناسب نمی‌باشد.

چه کسانی نباید میکرونیدلینگ انجام دهند؟

۴- خانم‌هایی که باردار هستند و یا در دوره شیردهی می‌باشند، بهتر است از روش میکرونیدلینگ، برای زیبایی پوست استفاده نکنند.

۵- درصورتی‌که پوست شما دچار تب‌خال شده‌است برای انجام میکرونیدلینگ  نباید عجله کنید و حتما اجازه دهید، تب‌خال به‌صورت کامل از بین برود، در غیر این صورت میکرونیدلینگ برای شما مناسب نمی‌باشد.

۶- درصورتی‌که سیستم ایمنی بدن شما ضعیف می‌باشد و طی یک‌سال گذشته شیمی‌درمانی و یا پرتودرمانی انجام داده‌اید،  نباید از میکرونیدلینگ استفاده کنید.

مزایا و معایب میکرونیدلینگ

میکرونیدلینگ به‌ گونه‌ ای می‌باشد که سالن‌ های آرایشی نیز این خدمات را برای مشتریان خود انجام می‌دهد، اما باید بدانید این روش درمانی مزایا و معایبی، نیز دارد

 مزایای میکرونیدلینگ

۱- مدت‌ زمان انجام میکرونیدلینگ، برای هر جلسه درمانی کوتاه می‌باشد و نهایت ۵۰ تا ۶۰دقیقه وقت لازم دارد.

۲- دوره نقاهت آن کوتاه می‌باشد و نهایتاً ۴ الی ۵ روز بعد از انجام میکرونیدلینگ، پوست ترمیم می‌شود.

۳- میکرونیدلینگ، باعث تحریک کلاژن سازی می‌شود درنتیجه بسیاری از مشکلات پوستی از جمله زخم‌ها و لکه‌های پوست و چین‌وچروک را به میزان قابل‌توجهی کاهش می‌دهد.

۴- با اینکه عملکرد آن از طریق ایجاد سوراخ‌های ریز بر پوست انجام می‌شود، اما تاثیر به‌سزایی در کاهش منافذ پوست دارد.

۵- میکرونیدلینگ باعث می‌شود که جذب پوست بالا رود و داروهای درمانی که برای مشکلات پوستی استفاده می‌شود سریع‌تر جذب پوست شده و تاثیر بیشتری،  داشته باشند.

۶- یکی از بیماری‌هایی که در سنین میان‌سالی برای افراد به وجود می‌آید بیماری روزاسه می‌باشد، که باعث ایجاد لکه‌های قرمزرنگ بر روی پوست می‌شود. میکرونیدلینگ با کلاژن سازی که انجام می‌دهد باعث کاهش عوارض این بیماری می‌شود.

۷- بعد از انجام میکرونیدلینگ، نیاز به استراحت نیست و می‌توانید به فعالیت روزانه خود بپردازید. اما درصورتی‌که تحمل سوزش خراش‌های سطحی را دارید و محیط کار شما، دارای آلودگی نیست.

مزایا و معایب میکرونیدلینگ

معایب میکرونیدلینگ

درصورتی‌که پزشک متخصص در انجام میکرونیدلینگ مهارت داشته باشد، میزان معایب آن بسیار کم می‌باشد. اما بعضی از معایب آن عبارت‌اند از

۱- بعد از انجام میکرونیدلینگ، خراش هایی که بر روی پوست ایجاد شده‌اند، دچار خون‌ریزی می‌شوند.

۲- چند روز بعد از انجام میکرنیدلینگ پوست دچار کبودی و تورم می‌شود.

۳- تاثیر میکرونیدلینگ تا یک ماه زمان می‌برد، تا بر روی پوست مشخص باشد، زیرا فرآیند کلاژن سازی نیاز به زمان دارد.

۴- بعد از انجام میکرونیدلینگ، پوست خشک ‌شده و پوسته‌پوسته می‌شود.

۵- بعد از انجام میکرونیدلینگ، پوست تحریک‌پذیر شده و ممکن است نسبت‌به استفاده از کرم‌های موضعی واکنش نشان داده و دچار التهاب شود‌.

۶- انواع دستگاه‌های میکرونیدلینگ کدام‌اند؟

۱- دستگاه درمارولر

طراحی این دستگاه به‌ گونه‌ای می‌باشد که مانند غلطک بر روی پوست حرکت می‌کند و دارای سوزن‌های ظریفی می‌باشد که تعداد این سوزن‌ها ۲۰۰ عدد می‌باشد.
حرکت و فشار این غلطک ها بر روی پوست،  با توجه به میزان آسیب‌دیدگی پوست تنظیم می‌شود.
سوراخ‌های کوچکی که از طریق این دستگاه بر روی پوست ایجاد،  می‌شوند، منجر به کلاژن سازی می‌شود و همچنین مواد لازم برای جوان‌سازی پوست از طریق این سوراخ‌ها وارد پوست می‌شود. سوزن‌هایی که در این دستگاه‌ها استفاده شده‌اند، برای هر بار استفاده باید استریل شده و مورد استفاده قرار گیرد.

 ۲- دستگاه درماپن

این دستگاه مانند یک مداد ساده می‌باشد که سوزن‌های کوچک و ظریفی درون این مداد تعبیه‌ شده است و طرز کار آن به‌گونه‌ ای می‌باشد که به‌ صورت یکباره بر روی پوست زده می‌شود. تعداد سوزن‌هایی که در این دستگاه استفاده می‌شود، با توجه به صلاح‌ دید پزشک می‌باشد و شرایط پوستی تعیین‌کننده  تعداد سوزن‌ها می‌باشد.
سوزن‌هایی که در این دستگاه استفاده می‌شود یکبارمصرف بوده و برای هر بار استفاده باید از سوزن‌های جدید استفاده شود و این یک مزیت برای این دستگاه می‌باشد زیرا استفاده از سوزن‌های جدید، امکان انتقال بیماری‌های ویروسی، مانند  Hivرا کاهش می‌دهد و همچنین موجب عفونت در فرد نمی‌شود.

بیشتر بخوانید  دلایل کاهش سرعت رشد مو چیست؟

۳- دستگاه درما استامپ

این دستگاه از نظر ظاهری شبیه دستگاه درماپن می باشد. اما نسبت‌به دستگاه درماپن سر بزرگ‌تری دارد به‌ همین‌علت، تعداد سوزن‌ هایی که در این دستگاه مورد استفاده قرار می‌گیرد، بیشتر است.
همانگونه که از اسم این دستگاه پیداست این دستگاه شبیه استامپ عمل می‌کند و به دستگاه مهر زنی معروف است. سوزن‌هایی که در این دستگاه استفاده می‌شود، به‌ طور هم‌زمان وارد پوست می‌شود و موجب از بین رفتن لکه‌های روی پوست می‌شود.نحوه کار این دستگاه ساده می‌باشد و مدت‌زمان کمتری برای انجام میکرونیدلینگ نیاز می‌باشد.

انواع دستگاه‌های میکرونیدلینگ کدام‌اند؟

۴. دستگاه میکرونیدلینگ با سیستم دیود و نور

این دستگاه میکرنیدلینگ با نور ال ای دی موجب جوان‌سازی پوست می‌شود و هیچ‌گونه سوزن برای این دستگاه استفاده نمی‌شود، بنابراین برای افرادی که دوست ندارند سوزن در پوست آن‌ها نفوذ کند روش مناسب می‌باشد. اما باید بدانید تاثیر این دستگاه نسبت‌به سایر روش‌ها کمتر بوده و برای بعضی از آسیب‌های پوستی مناسب نیست.

۵- دستگاه میکرونیدلینگ با سیستم امواج رادیویی

این دستگاه جدیدترین نوع دستگاه میکرونیدلینگ می‌باشد و میزان عوارضی که برای پوست به وجود می آید بسیار کمتر بوده و تاثیر بیشتری بر روی پوست دارد.
کارکرد آن با امواج رادیویی می‌باشد، اما این دستگاه دارای سوزن‌های ظریفی می‌باشند که امواج رادیویی از طریق این سوزن‌ها وارد پوست می‌شود، این امواج رادیویی در پوست تولید گرما می‌کند و موجب کلاژن سازی در پوست می‌شوند. اما باید بدانید هزینه انجام میکرونیدلینگ با این دستگاه‌ها به نسبت سایر روش‌ها بیشتر است. اما درصورتی‌که عوارض استفاده از سایر روش‌ها برای شما زیاد باشد، ممکن است هزینه بیشتری متوجه شما شود تا این عوارض از بین رود.

جهت دریافت نوبت و مشاوره رایگان با کلینیک کاشت و زیبایی بیمارستان عرفان نیایش با ما در ارتباط باشید:

۶ –۰۲۱-۴۹۷۹۶۲۶۴ (تماس از سراسر کشور)

مشاوره وات ساپ

هزینه انجام میکرونیدلینگ چقدر است؟

برای انجام میکرونیدلینگ نمی‌توان هزینه ثابتی تعیین کرد، زیرا عوامل مختلفی بر روی آن تاثیر گذار می باشد‌ این عوامل عبارت‌اند از :

۱- نوع آسیب پوستی

آسیب‌هایی که به پوست وارد می‌شود به صورت های مختلف هستند و با توجه به نوع پوست و میزان گستردگی، مشکل پوستی هزینه‌ای که برای درمان این مشکلات دریافت می‌شود نیز متفاوت است.

۲- نوع دستگاه میکرونیدلینگ

یکی از مواردی که بر روی هزینه تاثیر گذار می‌باشد نوع دستگاه استفاده‌ شده برای میکرونیدلینگ می‌باشد. دستگاه درمارولر نسبت به سایر دستگاه‌ها قدیمی‌تر می‌باشد و ممکن است عوارض آن بیشتر باشد و دستگاه‌هایی که کارکرد آن‌ها با امواج رادیویی می‌باشد، تاثیرگذاری آن ها بیشتر بوده و هزینه دریافتی نیز بیشتر می‌باشد.

هزینه انجام میکرونیدلینگ چقدر است؟

۳- مکان کلینیک زیبایی

کلینیک‌های زیبایی با توجه به مکانی که در آن استقرار دارند قیمت‌های مختلفی برای انجام خدمات زیبایی ارائه می‌کنند. ممکن است قیمت یک نوع خدمات زیبایی در مکان‌های مختلف یک شهر با هم متفاوت باشند.همچنین کلینیک‌های زیبایی از نظر بهداشتی اصولی را رعایت می‌کنند که انجام این موارد هزینه‌ای برای آن‌ها در بردارد که این هزینه بر روی هزینه دریافتی از مشتریان نیز تاثیر گذار است.

۴- گاهی پزشک متخصص برای کاهش عوارض پوستی، داروهایی برای بیمار تجویز می‌کند که قیمت این داروها بر روی هزینه نهایی تاثیر گذار است.

۵- مهارت پزشک متخصص

هرچه پزشک متخصص با تجربه‌تر باشد امکان دارد، میزان هزینه‌ای که از مشتریان دریافت می‌کند نیز بیشتر باشد.

۶- تعداد جلسات درمانی

زمانی‌که آسیب‌ دیدگی پوست زیاد باشد باعث افزایش تعداد جلسات درمان می‌شود، تعداد جلسات بر روی هزینه نهایی تاثیرگذار است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

برای دیدن نوشته هایی که دنبال آن هستید تایپ کنید.