هایفوتراپی
هایفوتراپی یکی از روشهای نوین درمانی و زیبایی است که برای جوانسازی و لیفت صورت و بدن مورد استفاده قرار میگیرد. این روش، کاملاً غیرتهاجمی است و تأثیر عالی بر کاهش چینوچروک و افتادگی گونه، پلک، ابرو و غبغب میگذارد.
امروزه در بهترین کلینیکهای زیبایی سراسر جهان از این روش زیبایی و جوانسازی استفاده میکنند. البته قبل از استفاده از این روش باید درباره اینکه هایفوتراپی چیست، اثرات هایفو و نحوه انجام هایفو اطلاعات کافی کسب کرده باشید.
نمونه کارهای کلینیک عرفان نیایش
هایفو چیست؟
هایفو یا HIFU مخفف کلمه High-intensity Focused Ultrasound به معنی امواج فراصوت متمرکز با شدت بالا است. این موج در دستگاههای سونوگرافی نیز مورد استفاده قرار میگیرد. به دلیل غیرتهاجمی بودن این موج، روش HIFU میتواند جایگزین مناسبتری برای سایر روشهای زیبایی تهاجمی مثل سابسیژن باشد.
درواقع، HIFU یا همان سونوگرافی متمرکز با شدت بالا نوعی موج فراصوت شدید است که بخشهای خاصی از بافتهای بدن را هدف قرار میدهد. انرژی امواج HIFU بر روی یک نقطه کانونی خاص متمرکز میشوند. همین امر به متخصصان اجازه میدهد یک بافت از بدن را بدون تأثیر بر سایر بافتها درمان و ترمیم کنند.
روش انجام هایفوتراپی چگونه است؟
برای انجام هایفوتراپی از امواج فراصوت الکتریکی با تمرکز و فرکانس بالا یعنی بیشتر از ۱۰۰ مگاهرتز استفاده میکنند. این محدوده از امواج فراصوت را بهعنوان هایفوفیلد میشناسند. برخلاف برخی روشهای زیبایی مثل اندولیفت که کم تهاجمی یا تهاجمی هستند، لیزر هایفو کاملاً غیر تهاجمی شناخته میشود.
قبل از شروع هایفوتراپی پوست، ابتدا بیمار در یک موقعیت صحیح قرار میگیرد. سپس آن بخش از بدن که قرار است هایفو روی آن انجام شود با ژل مخصوص لیزر یا ژل آلوورا پوشش داده میشود. سپس اپراتور دستگاه، امواج فراصوت فرکانس بالا و متمرکز را به مدت ۲۰ الی ۳۰ دقیقه بهصورت مکرر روی بافت موردنظر اعمال میکند. تعداد جلسات برای انجام این روش بهشدت آسیب پوست و نوع درمان بستگی دارد.
در حین انجام فرآیند هایفوتراپی، بیمار ممکن است کمی لرزش، گزگز و گرما را در منطقه مورد درمان حس کند. این حس گرما و گزگز نباید به اندازهای باشد که باعث آزار بیمار شود؛ بنابراین لازم است که این عمل توسط یک پزشک متخصص و باتجربه در حوزه روشهای زیبایی انجام شود. پس از هر جلسه، بیمار باید یک الی دو روز استراحت کند و فعالیت بدنی شدید نداشته باشد.
دستگاه هایفو چیست؟
برای پاسخ به این سوال که دستگاه هایفو چیست باید گفت که این دستگاه برای تولید امواج فراصوت متمرکز یا همان اولتراسوند بهکار گرفته میشود. این دستگاهها در انواع متنوعی تولید میشوند و کاربردی فراتر از لیفت صورت و جوانسازی دارند. برای تشخیص و درمان بسیار از بیماریهای نورولوژیکی از این دستگاه کمک گرفته میشود.
بر اساس فناوری استفادهشده برای دستگاه، مدلهای مختلفی هم برای این منظور طراحی شدهاند. در برخی از دستگاهها تنها از فناوری هایفو استفاده میشود. درحالیکه برخی دستگاهها بهصورت چند پلتفرمی ساخته میشوند و فناوری هایفو بخشی از این دستگاهها است. قدرت دستگاههای چند پلتفرمی کمتر برآورد میشود چرا که چندین فناوری مختلف در آنها قرار داده شده است.
دستگاههایی که مخصوص فناوری هایفو باشند بهترین دستگاه برای انجام عمل هایفوتراپی صورت و بدن هستند. این دستگاهها معمولاً هزینه بالاتری دارند؛ اما به دلیل قدرت بالا، نتیجه رضایتبخش خیلی زودتر در بیمار دیده میشود.
نحوه کار هایفو با انواع دستگاه هایفوتراپی
نحوه کار هایفوتراپی به این صورت است که با کمک دستگاه، امواج فراصوت متمرکز لایههای پوست را در عمق ۳ الی ۴.۵ میلیمتری هدف قرار میدهند. این امواج فراصوت لایههای پوست را گرم میکنند به اندازهای که آسیب ببینند. این آسیب سلولی بدون خطر است و فقط به منظور تحریک کلاژنسازی انجام میشود. تحریک و بازسازی این پروتئین باعث سفت شدن پوست و جوانسازی و لیفت آن میشود.
فرکانسی که برای انجام هایفو برای صورت مورد استفاده قرار میگیرد تنها لایههای زیرین پوست را هدف قرار میدهد و به لایههای فوقانی آسیب نمیزند. پس از چند ماه اثرات لیفتینگ و سفتکنندگی مشاهده خواهد شد.به هنگام انجام فرایندهای هایفوتراپی چربی پوست هم کاهش پیدا میکند. درنتیجه افرادی که صورت لاغری دارند بهتر است از روشهای دیگر جوانسازی و لیفتینگ مثل کربوکسیتراپی کمک بگیرند.
سن مناسب هایفوتراپی
فرآیند هایفوتراپی برای تحریک تولید کلاژن در پوست استفاده میشود و بهترین و مناسبترین سن برای عمل هایفو بین ۳۵ تا ۵۰ سال است.
در این محدوده سنی تولید کلاژن به حداقل میرسد. با کمک فناوری هایفو میتوان مشکلات خفیف و متوسط پوست را درمان و همچنین از پیری و بیماریهای پوستی جلوگیری کرد.
بهطورکلی اگر به دلایل متعددی اعم از بارداری، وراثت و ژنتیک، سبک زندگی، مشکلات پوستی، چینوچروک، بیماریهای پوستی، افتادگی پوست و افتادگی گونه و غبغب مواجه هستید، میتوانید برای لیفتینگ و جوانسازی پوست از هایفو استفاده کنید.
شایعترین عوارض هایفوتراپی صورت
هایفوتراپی عوارض زیادی ندارد؛ اگر هم عوارضی وجود داشته باشد در عرض چند روز کاملاً بهبود پیدا میکند. در حین انجام فرآیند ممکن است کمی درد احساس کنید که البته نباید خیلی آزاردهنده باشد. اگر دامنه تحمل درد پایینی دارید حتماً با پزشک خود در میان بگذارید. در این حالت پزشک ممکن است برخی از داروهای ضدالتهابی غیراستروئیدی را برای شما تجویز کند.
پس از انجام هایفوی صورت ممکن است کمی درد و قرمزی را در ناحیه مورد درمان تجربه کنید که البته پس از چند ساعت برطرف میشود.
برای برخی افراد ممکن است حس سوزن سوزن شدن تا چند هفته هم ادامه پیدا کند. یکی از عوارض بسیار نادر هایفوتراپی پوست بیحسی و کبودی موقت است که البته پس از چند روز کاملاً بهبود پیدا میکند. برای هرچه کمترشدن عوارض این عمل بهتر است از یک دکتر پوست باتجربه و آموزشدیده کمک بگیرید.
چه کسانی نباید هایفوتراپی انجام دهند؟
فرآیند هایفوتراپی برای آن دسته از افرادی که در ناحیه موردنظر عفونت یا ضایعات پوستی دارند بههیچوجه توصیه نمیشود. افرادی که پوست آسیبدیده دارند باید قبل از انجام این عمل درمانهای دیگری را انجام دهند. افراد دارای پروتز فلزی در ناحیه موردنظر هم کاندید مناسبی برای HIFU نیستند.
افراد دارای اختلال خونریزی، آکنه یا کیستهای پوستی نباید از این روش استفاده کنند. این روش برای خانمهای باردار و کودکان خردسال هم مناسب نیست.
هایفوتراپی صورت چیست؟
هایفو صورت برای موارد مختلفی بهکار گرفته میشود. مهمترین اثر هایفوتراپی برای لیفتینگ، زیباسازی و جوانسازی پوست است. از این روش برای ازبینبردن چینوچروک افقی و عمیق ناحیه پیشانی، لیفت پیشانی و گونه استفاده میکنند.
تأثیر هایفو بر پوست صورت بسیار زیاد است پس از چند ماه نتیجه رضایتبخش آن نمایان میشود. خوبی این روش این است که مثل میکرونیدلینگ تهاجمی نیست. برای لیفت ابرو بدون جراحی هم از این فناوری استفاده میکنند.
این فناوری همچنین با ازبینبردن چربیهای ناحیه پلک بالا، باعث کشیدهشدن پلک و ازبینرفتن نواقص اطراف چشم میشود. اصلاحات ریزبینی هم مثل لیفت یا خطوط روی بینی هم با این فناوری قابل انجام هستند.
برای زاویهسازی و اصلاح فرم صورت هایفوتراپی گزینه خوبی به نظر میرسد. چرا که با کاهش چربی و ازبینبردن غبغب به زاویهسازی فک کمک میکند.
هایفوتراپی، یا درمان بهواسطه امواج فراصوت متمرکز، روشی نوین و غیرتهاجمی برای اصلاح عیوب صورت و پوست است. مشکلاتی مثل چینوچروک، افتادگی پوست، ابرو، پلک، خطوط پیشانی، غبغب و حتی اصلاحات ریزبینی با این فناوری مدرن بهبود پیدا میکنند.
برای گرفتن نتیجه قطعی و جلوگیری از عوارض مختلف، بهتر است انجام این عمل زیبایی را در کلینیکهای معتبری مثل کلینیک زیبایی عرفان نیایش و توسط پزشکان باتجربه این مجموعه انجام دهید.
مشاوره رایگان
بهترین مرکز هایفوتراپی در تهران
بهترین مرکز هایفوتراپی در تهران کلینیکی است که با استفاده از پیشرفتهترین دستگاههای مختص فناوری هایفو، خدمات جوانسازی و لیفت پوست را انجام میدهد.
کلینیک زیبایی عرفان نیایش، با استفاده از بهروزترین دستگاهها و باتجربهترین پزشکان متخصص پوست و زیبایی، عمل هایفوتراپی را انجام میدهند.
متخصصین این مجموعه با انجام چندین مرحله مشاوره تخصصی، تعداد جلسات و بهترین روش درمان را به شما معرفی میکنند. پیگیریهای مداوم این کلینیک تا بهبودی کامل و رضایت شما ادامه پیدا میکند.
در کلینیک زیبایی عرفان نیایش، علاوهبر هایفوتراپی، سایر خدمات تخصصی پوست مثل میکرونیدیلینگ، کربوکسیتراپی، سابسیژن، اندولیفت، تزریق چربی و ژل، مزوتراپی و غیره هم با بهترین تجهیزات اجرا میشوند.
نظرات مراجعین
در این بخش نظر مراجعین کلینیک عرفان نیایش در مورد خدمات هایفو را با شما به اشتراک گذاشتهایم.
یکی از دوستام هایفو رو در کلینیک شما انجام داده بود بمن معرفی کرد منم اودم و واقعا از نتایجش راضی بودم
من غبغبم بزرگ بود و از نظر ظاهری یکم برام ناخوشایند بود با هایفو درصد زیادیش از بین رفته
گونه هام حالت افتادگی داشتن که شما با مشاوره ای که داشتم هایفو رو پیشنهاد دادین خیلی بهتر شده
پیشنهاد می کنم اگه میخواین نتایج خوبی از هایفو داشته باشید واقعا کلینیک نیایش عرفان رو امتحان کنید
سوالات متداول
با انجام هایفو به دلیل استفاده از امواج فراصوت متمرکز با شدت بالا، ممکن است کمی حرارت و سوزن سوزن شدن تجربه شود. ولی درد آنچنانی در این روش وجود ندارد.
با هایفو عوارض زیادی مشاهده نمیشود. گزگز، قرمزی و تورم از عوارض رایج این روش هستند که پس از چند ساعت یا نهایتاً چند روز بهطور کامل از بین میروند.
مهمترین مزیت این روش جوانسازی غیرتهاجمی بودن است. بعد از هر جلسه، نیازی به انجام مراقبتهای خاص و پیچیده نیست و بیمار میتواند به کارهای روزمره رسیدگی کند.