پلاسما ژل چیست و چقدر ماندگاری دارد؟

پلاسما ژل چیست و چقدر ماندگاری دارد؟
فهرست محتوا

پلاسما ژل چیست و چقدر ماندگاری دارد؟

وجود چین و چروک بر روی پوست باعث تاثیر منفی بر سلامت روانی افراد و گاهی باعث کاهش اعتماد به نفس آن ها می‌شود و ممکن است این چین و چروک ها در نواحی مختلف صورت ایجاد شده و باعث کاهش زیبایی و جذابیت چهره شود.

پلاسما ژل چیست و چقدر ماندگاری دارد؟
روش های مختلفی برای جوان سازی پوست وجود دارد که انجام این شیوه های درمان تنها بر زیبایی افراد تاثیرگذار نیست، بلکه بر اعتماد به نفس و فعالیت های روزمره افراد نیز تاثیر گذار می باشد. یکی از ایمن ترین روش ها برای جوانسازی پوست تزریق پلاسما ژل می باشد که از آخرین دستاوردهای پزشکی بوده و نتایج بسیار رضایت بخشی به همراه دارد، ماندگاری نتایج پلاسماجت در افراد مختلف متفاوت می باشد، اما به طور معمول نتایج نهایی آن در عرض چند ماه بر روی پوست قابل مشاهده بوده و به مدت چند سال ماندگار می باشد، اما برای داشتن نتایج دائمی باید در فاصله حدود۶ ماه مجدداً درمان تکرار شود.

جهت دریافت نوبت و مشاوره رایگان با کلینیک کاشت و زیبایی بیمارستان عرفان نیایش با ما در ارتباط باشید:

۶ –۰۲۱-۴۹۷۹۶۲۶۴ (تماس از سراسر کشور)

مشاوره وات ساپ

پلاسما ژل چیست؟

مشکلات پوستی با افزایش سن بیشتر شده و با توجه به پیشرفت هایی که در زمینه علم پزشکی روی داده است، راهکارهای مختلفی برای هر آسیب پوستی وجود دارد، یکی از این راهکارها پلاسما ژل می باشد و با توجه به نتایج مثبتی که به همراه داشته، توانسته نظر افراد زیادی را جلب نماید، در این شیوه درمانی با استفاده از ابزاری خاص از بدن مراجعه کننده خون استخراج می شود، که تاثیر زیادی در از بین بردن چین و چروک صورت دارد، هرچند ممکن است این ژل برای درمان های دیگری نیز به کار رفته و تاثیرات زیادی را به همراه داشته باشد.

پلاسما ژل چیست؟
رنگ پلاسما ژل شیری مایل به زرد بوده و به میزان قابل توجهی هیالورونیک اسید در آن موجود می باشد و به دلیل اینکه هیالورونیک اسید به صورت طبیعی نیز در بدن تولید می شود، بنابراین این ژل سازگاری بالایی با بدن افراد دارد و جذب آن سریع تر انجام می شود.
تزریق پلاسما ژل باعث افزایش حجم در ناحیه درمانی شده و با توجه به اینکه این ماده حاوی فاکتورهای رشد می‌باشد، تاثیر بسزایی در افزایش طراوت پوست و کاهش چین و چروک های پوستی دارد، در نتیجه موجب جوان سازی پوست می شود.
پلاسما ژل حدود ۴ تا ۵ سال است که در تمام دنیا مورد استفاده قرار می گیرد و نتایج آن ماندگاری بالایی دارد. از پلاسما ژل برای رفع چین و چروک های اطراف چشم، دهان، فرم دهی گونه، درمان گودی زیر چشم، از بین بردن خطوط عمیق خنده و اخم استفاده می شود.

جهت دریافت نوبت و مشاوره رایگان با کلینیک کاشت و زیبایی بیمارستان عرفان نیایش با ما در ارتباط باشید:

۶ –۰۲۱-۴۹۷۹۶۲۶۴ (تماس از سراسر کشور)

مشاوره وات ساپ

چرا روش پلاسما ژل ابداع شد؟

از روش های جوانسازی پوست تزریق ژل های هیالورونیک اسید و ژل های کلاژن می باشد، که این تزریقات نتایج رضایت بخشی به همراه دارد، اما ممکن است عوارضی نیز به همراه داشته باشند، از عوارض این شیوه‌ها می‌توان پس زدن ژل تزریقی توسط سیستم ایمنی بدن را نام برد که باعث التهاباتی می شود و همچنین این محصولات دارای قیمت بالایی می باشد.
بنابراین محققان به دنبال راه های درمانی دیگر بودند تا با کاهش عوارض به کمترین میزان، بیشترین نتایج را کسب کنند و با تحقیقاتی که انجام شد به این نتیجه رسیدند که این حجم دهنده ها از بدن خود شخص استخراج شود تا واکنش بدن نسبت به آن کمتر بوده و سریعتر جذب بدن شود. یکی دیگر از روش های جوان سازی پوست تزریق چربی می باشد که این روش درمانی نیز مورد استقبال افراد زیادی قرار گرفته و عوارض کمی دارد، اما با توجه به اینکه در این روش از چربی های بدن خود فرد استفاده می شود.

چرا روش پلاسما ژل ابداع شد؟
فرآیند برداشت چربی از طریق لیپوساکشن است بنابراین به منظور برداشت چربی باید برش هایی در نواحی که دارای چربی اضافه می باشد، ایجاد شود که نیاز به بیهوشی عمومی دارد و این روش به صورت تهاجمی انجام می گیرد و ممکن است باعث عوارضی زیادی شود، اما با توجه به تحقیقات انجام گرفته، تولید پلاسما ژل ابداع شد.

پلاسما ژل چگونه ساخته می شود؟

پلاسما ژل از خون خود فرد تهیه می شود که ساخت آن بر اساس انعقاد خون می‌باشد، زیرا درون خون پروتئین های غیر فعال وجود دارند و زمانی که بدن دچار زخم یا آسیبی می شود، این پروتئین ها به یکدیگر چسبیده و با ایجاد حالت ژلاتین در ناحیه ای که زخم به وجود آمده است، باعث به دام انداختن پروتئین های انعقادی و پلاکت های خون می‌شود و در نتیجه منجر به انعقاد خون در آن ناحیه می شود، که این عملکرد به آبشار انعقادی نامیده می شود، برای ساخت پلاسما ژل نیز از همین فرایند استفاده می شود، در اولین مرحله مقداری خون از فرد گرفته می شود، سپس موادی به آن می افزایند تا باعث لختگی خون شود و فرآیند آبشار انعقادی رخ دهد و با فعال شدن پروتئین های انعقادی، ساختار ژلاتینی ایجاد می شود.

بیشتر بخوانید  لیفت صورت با نخ بهتر است یا هایفو

پلاسما ژل چگونه ساخته می شود؟
از پروتئین های انعقادی می توان فیبرین را نام برد، از انواع شکل های پلاسما ژل می توان پلاسمای غنی از پلاکت و پلاسمای کم پلاکت را نام برد که پلاسمای غنی از پلاکت prp نامیده می شود و پلاسمای کم پلاکتppp نامیده می‌شود و با توجه به میزان غلظت فیبرین این دو پلاسما ژل با هم متفاوت می باشد و میزان فیبرین پلاسما ژل ppp بیشتر است.
بنابراین این پلاسماژل خاصیت حجم دهندگی بالاتری نسبت به prp دارد، اما prp نیز با به دلیل دارا بودن فاکتورهای رشد زیاد، منجر به کلاژن‌سازی زیاد در پوست می‌شود و تاثیر زیادی در ترمیم آسیب های پوست دارد و با توجه به شرایط پوست شما پزشک تشخیص می دهد، کدام گزینه مناسب می باشد.

طریق ساخت پلاسما ژل به شرح زیر است

۱- در اولین مرحله حدود ۱۰ تا ۲۰ میلی لیتر خون از رگ های خونی فرد گرفته می شود.

۲- خون استخراج شده در دستگاه سانتریفیوژ قرار داده می‌شود تا با نیروی گریز از مرکز، باعث جداسازی ترکیبات مختلف خون و خالص سازی آن شود.

۳- پس از جدا کردن پلاسما، ماده انعقادی به منظور ساخت پیش‌ساز ژل به آن اضافه می شود.

۴- چنانچه از prpو pppبه صورت جداگانه استفاده شود، مجددا خون را در دستگاه سانتریفیوژ قرار می دهند.

۵- پیش ساز ژل به سرعت انتقال داده می شود.

۶- سرنگ ها حرارت داده می شود.

۷- گاهی بعد از اینکه سرنگ مورد نظر حرارت داده شد، آن را در دمای صفر تا ۸ درجه قرار می دهند.

۸- با انجام تمامی مراحل پلاسما ژل، آماده تزریق می باشد.

جهت دریافت نوبت و مشاوره رایگان با کلینیک کاشت و زیبایی بیمارستان عرفان نیایش با ما در ارتباط باشید:

۶ –۰۲۱-۴۹۷۹۶۲۶۴ (تماس از سراسر کشور)

مشاوره وات ساپ

تزریق پلاسما ژل

تعیین زمان تزریق پلاسما ژل بستگی به شرایط پوستی افراد دارد و در صورتی که چین و چروک های عمیق و زیادی بر روی پوست مشاهده کردید یا این که پوست شما دچار افتادگی و شلی می باشد، بهتر است از این شیوه درمانی استفاده کنید تا با حجم دهی لازم باعث رفع چین و چروک های ایجاد شده در نواحی مختلف پوست صورت شود، اما بهترین زمان برای تزریق پلاسما ژل، تزریق قبل از عمیق شدن این چروک ها می باشد و برای تاثیر گذاری بهتر، باید مراقبت های قبل از تزریق و بعد از آن انجام گیرد.

تزریق پلاسما ژل
در هنگام تزریق پلاسما ژل ابتدا ناحیه مورد نظر با استفاده از مواد ضدعفونی کننده کاملا پاکسازی شده و با بی حس کننده های موضعی کاملا بی حس شده و سپس پلاسما ژل از طریق سوزن های کوچکی در لایه‌های سطحی پوست تزریق می‌شود و منجر به لیفت صورت و جوان سازی آن می شود.

ماندگاری پلاسما ژل چقدر است؟

ماندگاری پلاسما جت در افراد مختلف متفاوت می باشد و عوامل مختلفی بر میزان ماندگاری نتایج پلاسما ژل تاثیر گذار می باشد، اما به طور معمول به مدت یک تا دو سال نتایج پلاسما ژل ماندگار بوده و برای دریافت نتایج دائمی پلاسما ژل باید بعد از ۶ ماه تا یک سال مجددا تکرار شود.

ماندگاری پلاسما ژل چقدر است؟
اما میزان مهارت پزشک نیز برای این موضوع تاثیر گذار می باشد و هرچه پزشک متخصص از مهارت بیشتری در این زمینه برخوردار باشد، باعث می شود پلاسما ژل در نواحی مناسبی تزریق شود و ماندگاری نتایج افزایش پیدا کند.

کاربردهای درمانی پلاسما ژل چیست؟

پلاسمای خون دارای دو بخش پلاسمای غنی از پلاکت و پلاسمای کم پلاکت می باشد که برای تولید پلاسما ژل از دو بخش خون استفاده می شود و هر کدام از آن ها تاثیر متفاوتی بر روی پوست دارد، استفاده از پلاسما ژل باعث افزایش تحریک کلاژن سازی شده و تاثیر زیادی در ترمیم ساختارهای بافتی دارد و با حجم دهی که در پوست ایجاد می کند، باعث رفع چین و چروک های پوستی می شود، همچنین تزریق PRPدر ناحیه پوست سر باعث افزایش رشد مو و بهبود عملکرد فولیکول ها و در نتیجه جلوگیری از ریزش مو می شود.

اما ppp دارای پلاکت های کمتری می باشد و تاثیر بسزایی در رفع لکه های تیره پوستی دارد، از کاربردهای پلاسماجت می توان به موارد زیر اشاره کرد.

۱- رفع افتادگی پوست

تزریق پلاسما ژل، موجب تحریک کلاژن سازی و ترمیم بافت های آسیب دیده شده، در نتیجه تاثیر زیادی در افزایش سفتی پوست و لیفت آن دارد، بنابراین می‌توان برای رفع افتادگی پوست از این شیوه درمانی استفاده کرد.

بیشتر بخوانید  شستشوی صحیح موها

۲- کاهش اسکار آکنه

در صورتی که پلاسما ژل حاوی میزان زیادی prp باشد، باعث می شود نتایج خوبی در رفع اسکار های ایجاد شده و فرورفتگی های پوست داشته باشد، زیرا این پلاسماژل ها دارای میزان زیادی فاکتورهای رشد، غلظتی از پلاکت ها و سلول های بنیادی می باشد که منجر به تحریک کلاژن سازی و رفع آسیب‌های پوستی می شود.

کاربردهای درمانی پلاسما ژل چیست؟

۳- درمان هایپر پیگمانتاسیون

زمانی که پوست دارای ملانین زیادی باشد، باعث تغییر رنگ و لکه دار شدن آن می شود و به این پدیده هایپر پیگمانتاسیون گفته می شود، برای درمان می توان از تزریق پلاسما ژل کمک گرفته که تاثیر زیادی در افزایش صافی و سلامت پوست دارد.

جهت دریافت نوبت و مشاوره رایگان با کلینیک کاشت و زیبایی بیمارستان عرفان نیایش با ما در ارتباط باشید:

۶ –۰۲۱-۴۹۷۹۶۲۶۴ (تماس از سراسر کشور)

مشاوره وات ساپ

خطرات و عوارض پلاسما ژل چیست؟

تزریق پلاسما ژل روش ایمن و کم خطر می باشد، به گونه ای که مورد تایید سازمان غذا و داروی ایالات متحده آمریکا بوده و نتایج قابل قبولی به همراه دارد و می‌توان از آن به عنوان موثرترین روشهای جوان سازی نام برد و عوارض این روش بسیار کم می‌باشد، تنها ممکن است در بعضی افراد عوارض محدودی ایجاد شود‌‌.

۱- در صورتی که پزشک متخصص از تجربه و مهارت کافی در زمینه تزریق ژل برخوردار نباشد، ممکن است باعث نکروز شود و اختلالاتی در جریان عروق خونی ایجاد شود، در صورتی که انسداد عروق خونی به دلیل فشار ژل به رگ و بستن آن باشد، در نهایت منجر به نکروز پوستی و اختلال در جریان خون به چشم و در نهایت کوری چشم می شود.

۲- ممکن است کمی قرمزی خفیف، سوزش، خونریزی، کبودی و تورم شدید در ناحیه درمان ایجاد شود، که این عارضه به صورت موقت بوده و بعد از ۲۴ ساعت برطرف می شود.

خطرات و عوارض پلاسما ژل چیست؟

همانگونه که مشاهده کردید، مهارت پزشک متخصص در کاهش عوارض بسیار تاثیر گذار می باشد، بنابراین چنان چه قصد دارید از شیوه درمانی پلاسما ژل استفاده کنید، در انتخاب کلینیک معتبر و پزشک با مهارت، دقت و حساسیت زیادی به خرج دهید، تا بهترین نتایج با کمترین عوارض را دریافت کنید.

مراقبت های قبل از تزریق پلاسما ژل

۱- به مدت یک هفته قبل از تزریق پلاسما ژل از مصرف داروهای رقیق کننده خون مانند آسپرین، وارفارین، ویتامین e و مکمل ها خودداری کنید.

۲- با توجه به اینکه در این شیوه درمانی از فرد مراجعه کننده خون گرفته می شود، بنابراین قبل از شروع درمان به میزان کافی غذا بخورید تا دچار ضعف نشوید.

مراقبت های قبل از تزریق پلاسما ژل

۳- به میزان کافی آب بنوشید.

۴- به مدت یک هفته قبل تزریق پلاسما ژل از مصرف دخانیات و نوشیدن مشروبات الکلی خودداری شود.

مراقبت های بعد از تزریق پلاسما ژل

۱- با توجه به شرایط پوست افراد و عوارضی که ممکن است برای فرد ایجاد شود پزشک توصیه هایی دارد، که باید به این توصیه ها عمل شود، تا  از بروز عوارض احتمالی جلوگیری شود.

۲- در صورتی که به منظور رفع گودی زیر چشم و چین و چروک اطراف آن تزریق پلاسما ژل انجام گرفته است، در هنگام خروج از منزل حتما از عینک آفتابی استفاده کنید و همچنین استفاده از کرم ضد آفتاب ضروری می باشد.

۳- به مدت دو روز بعد از تزریق پلاسما ژل از رفتن به سونا، استخر وحمام خودداری شود.

مراقبت های بعد از تزریق پلاسما ژل

۴- به مدت سه روز پس از تزریق پلاسما جت از مصرف دخانیات و مشروبات الکلی خودداری کنید.

۵- به مدت دو روز بعد از تزریق پلاسما ژل از شستن ناحیه تحت درمان خودداری شود.

۶- از هر گونه فشار دادن و دستکاری ناحیه درمان خودداری کنید، زیرا باعث اثرات منفی بر نتایج تزریق ژل خواهد شد و از آرایش کردن به مدت یک روز بعد از تزریق خودداری شود.

۷- از انجام فعالیت های سنگین و تمرینات ورزشی به مدت یک هفته بعد از تزریق پلاسما ژل خودداری شود.

۸- ممکن است بعد از تزریق پلاسما ژل التهاباتی در ناحیه درمان ایجاد شود، که به منظور کاهش التهابات می توانید از کمپرس سرد استفاده کنید.

۹-:برای دریافت مطلوب ترین نتیجه بهتر است، از کرم های مخصوص روز و شب که پزشک برایتان تجویز می کند، به طور مرتب استفاده کنید.

زمان مشاهده نتایج تزریق پلاسما ژل

عوامل مختلفی بر زمان دریافت نتایج تزریق پلاسما ژل تاثیر گذار می باشد و از این عوامل می توان مراقبت های بعد از تزریق، مهارت پزشک متخصص و شرایط پوستی افراد را نام برد و چنانچه تمامی مراقبت ها به خوبی رعایت شود و پزشک از مهارت کافی در این زمینه برخوردار باشد.

بیشتر بخوانید  بهترین کلینیک کاشت مو در بوشهر

زمان مشاهده نتایج تزریق پلاسما ژل
بعد از گذشت یک ماه نتایج آن بر روی پوست قابل مشاهده می باشد و خواهید دید که چین و چروک های پوستی به میزان قابل ملاحظه کاهش پیدا کرده و پوست صاف و یک دستی خواهید داشت و همچنین تزریق پلاسما ژل، تاثیر به سزایی در کاهش زخم های پوستی، جای جوش و آکنه دارد و باعث افزایش جوانی چهره و جذابیت شما خواهد شد.

تعداد جلسات درمانی مورد نیاز

تعداد جلساتی که برای انجام پلاسما ژل نیاز می باشد، در افراد مختلف متفاوت می باشد اما معمولا بین یک تا سه جلسه درمان نیاز می باشد و فاصله بین هر جلسه درمانی بین دو تا چهار هفته می باشد، اما هرچه میزان آسیب های پوستی بیشتر باشد، نیاز به افزایش تعداد جلسات درمانی می باشد و فاصله بین هر جلسه درمانی طبق نظر پزشک متخصص تعیین می شود.

جهت دریافت نوبت و مشاوره رایگان با کلینیک کاشت و زیبایی بیمارستان عرفان نیایش با ما در ارتباط باشید:

۶ –۰۲۱-۴۹۷۹۶۲۶۴ (تماس از سراسر کشور)

مشاوره وات ساپ

مزایای پلاسما ژل

۱- با توجه به اینکه در این شیوه درمانی از خون خود فرد استفاده می شود تا حد زیادی باعث کاهش هزینه ها می شود.

۲- به دلیل استفاده از خون خود فرد در تهیه ترکیبات پلاسما ژل، بدن در برابر آن واکنش آلرژیک نشان نمی دهد.

۳- می توان از این شیوه درمانی به منظور پیشگیری از بروز چین و چروک های جدید استفاده کرد.

۴- جایگزین مناسبی برای ژل های هیالورنیک اسید می باشد.

۵- قابل استفاده برای تمامی نواحی صورت و بدن می باشد.

۶- انجام آن نیاز به فرایندهای پیچیده ای ندارد و با انجام خون گیری می توان فرآیند درمان را شروع کرد.

مزایای پلاسما ژل

۷- نتایج آن دارای ماندگاری بالایی می باشد و پلاسما ژل به سرعت جذب پوست می شود.

۸- با توجه به اینکه به خوبی با لایه های کلاژن و سلول های چربی پوست پیوند برقرار می کند، بنابراین از گلوله شدن و ناهمواری پوست پیشگیری می کند.

۹- این روش درمانی به راحتی انجام می گیرد و در صورتی که فرد آستانه تحمل درد پایینی داشته باشد از کرم های موضعی به منظور بی حسی و کاهش درد استفاده می شود.

جهت دریافت نوبت و مشاوره رایگان با کلینیک کاشت و زیبایی بیمارستان عرفان نیایش با ما در ارتباط باشید:

۶ –۰۲۱-۴۹۷۹۶۲۶۴ (تماس از سراسر کشور)

مشاوره وات ساپ

چه کسانی نمی توانند تزریق پلاسما ژل انجام دهند؟

با توجه به اینکه پلاسما ژل غنی از پلاکت می باشد، بنابراین برای افرادی که از سلامت عمومی مناسبی برخوردار هستند، گزینه مناسبی می باشد و این افراد نباید هیچ گونه بیماری پوستی جدی داشته باشد و برای کاهش روند پیری پوست، از این شیوه درمانی استفاده می شود، اما با اینکه این شیوه درمانی روش بی خطری می باشد، گاهی افراد با توجه به شرایطی که دارند نمی توانند از این شیوه درمانی استفاده کنند این افراد عبارتند از:

۱- خانم هایی که در زمان بارداری یا شیردهی هستند، بهتر است بعد از اتمام این دوره، اقدام به تزریق پلاسما ژل کنند.

۲- افرادی که در ناحیه درمانی آنها عفونت فعال وجود دارد.

۳- افرادی که به بیماری های پوستی مبتلا هستند.

چه کسانی نمی توانند تزریق پلاسما ژل انجام دهند؟

۴- افرادی که به بیماری متاستاتیک مبتلا هستند.

۵- افرادی که دچار اختلالات خونی می باشند و یا این که در ناحیه درمان خونریزی خاصی وجود دارد.

۶- افرادی که داروهای روان کننده خون مصرف می کنند و امکان قطع کردن این داروها وجود ندارد.

۷- افرادی که به کم خونی مبتلا هستند.

معایب پلاسما ژل

نتایج پلاسما ژل قابل پیش بینی نمی باشد و نتیجه آن بستگی به واکنش های سلولی افراد دارد، بنابراین ممکن است تزریق ژل در افراد بسیار کمی باعث ایجاد تغییرات خاصی نشود و به منظور رفع چین و چروک و دریافت نتایج مثبت، باید مدت زمان زیادی صبر کرد.

کلام آخر

یکی از کاربردی‌ترین روش‌های درمانی پلاسما ژل می باشد که از کم خرج ترین و موثرترین فیلرهای پوستی می‌باشد و با توجه به این که در این شیوه درمانی از خون خود فرد استفاده می شود، هزینه زیادی برای شما ندارد و باعث کاهش چین و چروک های پوست به صورت قابل ملاحظه می‌شود، زیرا منجر به تحریک کلاژن سازی می شود، اما باید پزشک متخصص در این زمینه از مهارت کافی برخوردار باشد، پس در انتخاب کلینیک و پزشک متخصص حساسیت زیادی به خرج دهید، زیرا تاثیر به سزایی در دریافت مطلوب‌ترین نتایج با کمترین عوارض دارد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

برای دیدن نوشته هایی که دنبال آن هستید تایپ کنید.