کاشت مو چند سال دوام دارد؟

کاشت مو چند سال دوام دارد؟
فهرست محتوا

کاشت مو، یکی از بهترین و کارآمد ترین اقداماتی است که جهت بازگرداندن موها به حالت اولیه، انجام می شود. بسیاری از افرادی که دچار بیماری طاسی شده اند یا ریزش شدید مو را تجربه می کنند، از این روش برای ترمیم و رویش مجدد موی خود، استفاده می کنند.

اما سوالی که برای بسیاری از متقاضیان کاشت مو پيش مي آيد، آن است که کاشت مو چند سال دوام دارد؟ این افراد با یافتن پاسخ این سوال، تصمیم به انجام یا عدم انجام کاشت مو می‌گیرند. در ادامه بررسی پاسخ این پرسش، خواهیم پرداخت.

به طور کلی، کاشت مو یک عمل زیبایی دائمی است که منظور بازگرداندن موهای از دست رفته، انجام می شود. در عمل کاشت مو، فولیکول‌ها یا گرافت های مو از نقاطی با ریزش بسیار کم و مقاوم، برداشته می شوند و در نواحی کم تراکم، کاشت می شوند. نحوه انجام عمل کاشت مو، سبب شده که این عمل زیبایی، یکی از عمل های دائم و همیشگی به حساب بیاید.

اینکه عمل کاشت مو یک روش دائم برای بازگرداندن موها می باشد، دلیل بر آن نیست که نیاز به ترمیم نداشته باشد. افزایش زمان ماندگاری و ترمیم دیرهنگام عمل کاشت مو، به عوامل گوناگونی بستگی دارد. که از جمله این عوامل می توان به موارد زیر اشاره کرد.

مقالات مرتبط

کاشت مو چند سال دوام دارد؟

۱- نوع تکنیک های انجام کاشت مو

این موضوع که کاشت مو با چه تکنیک هایی انجام می شود، نقش ویژه ای در میزان ماندگاری کاشت، دارد. کاشت مو با تکنیک هایی همچون FUE، FUT، کاشت مو با موهای مصنوعی و… که بر اساس استانداردهای جهانی تعریف شده‌اند حدود ۱۰ الی ۲۰ سال دوام می‌آورند.

۲- تاریخچه بهداشتی و ژنتیکی

تاریخچه بهداشتی و ژنتیکی فرد، می‌تواند نقش چشمگیری در میزان ماندگاری موهای کاشت شده داشته باشد افرادی که دارای زمینه های ژنتیکی هستند، ممکن است به ترمیم‌های زود هنگام (حدود ۵ سال یک بار)، نیاز داشته باشند.

۳- نحوه مراقبت های پس از جراحی

مراقبت های پس از جراحی، یکی دیگر از عوامل تعیین کننده میزان ماندگاری کاشت مو است. به یاد داشته باشید که مراقبت های پس از جراحی، باید طبق توصیه ها و دستورات پزشک و به صورت کامل رعایت شوند و هرگونه بی توجهی می تواند نتایج عمل شما را با مشکلاتی مواجه سازد.

۴- میزان مهارت و تجربه پزشک

عمل کاشت موی موفق تری را خواهید داشت، زمانی که پزشکان و جراحان ماهر و باتجربه آن را انجام دهند. میزان مهارت و تجربه پزشک، یکی دیگر از مهمترین عوامل متاثر بر مدت زمان کاشت مو به شمار می‌رود.

لازم به ذکر است تا بدانید برای داشتن یک عمل کاشت موی موفق، باید دلایل ریزش مو به طور کامل، درمان شوند.(در صورت امکان) دلایلی که سبب ریزش مو می شوند و نحوه درمان آن ها، شامل موارد زیر می‌باشند.

۱- اضطراب و استرس به صورت مزمن

اضطراب و استرس، زمانی که به صورت مزمن و برای مدتی طولانی اتفاق می افتد، یکی از دلایل اصلی ریزش مو می باشد. برای جلوگیری از این رخداد، از قرارگیری در موقعیت های استرس آور اجتناب کنید و کارهای ضروری را به آخرین لحظه موکول نکنید.

۲- قرارگیری طولانی مدت مو در کنار حرارت بالا

قرارگیری طولانی مدت موها در کنار حرارت بالا یکی از دلایل ریزش شدید مو می‌باشد. برای جلوگیری از این رخداد، به هیچ عنوان از وسایل بسیار داغ نظیر اتوهای مو یا شستن مو با داغ، استفاده نکنید.

۳- کمبود مواد مغذی و ویتامین‌ها

اگر بدن شما با مشکل کمبود مواد مغذی یا ویتامین‌های مودنیاز مواجه شده است، احتمال بیشتری برای ریزش شدید موها وجود دارد. برای جلوگیری از کمبود مواد مغذی، می‌توانید ویتامین‌ها را به دستور پزشک و به صورت روزانه مصرف کنید.

۴- کمبود آب بدن

کمبود آب بدن یکی دیگر از دلایل ریزش شدید موها می‌باشد. پیشنهاد ما به شما این است که در طول روز از مقدار مناسبی آب استفاده کنید تا علاوه بر جوانی و شادابی، ریزش مو را تا حدودی درمان کرده باشید.

۵- عدم تعادل هورمون ها

برهم خوردن تعادل هورمون‌ها، یکی دیگر از عوامل ریزش شدید مو می‌باشد، که معمولاً توسط پزشک تشخیص داده می‌شود. توصیه می‌شود که پیش از کاشت مو با مصرف داروها و درمان‌های رایج، از ریزش مو در اثر این رخداد جلوگیری کنید.

۶- بیماری‌ها

ابتلا به برخی بیماری‌ها ممکن است شما را در انجام کاشت مو با مشکل مواجه سازد. این بیماری‌ها می‌تواند سبب ریزش شدید موهای شما شوند و مشکلاتی را برای شما رقم بزنند. در نتیجه حتماً پیش از انجام عمل کاشت مو بیماری‌های خود را درمان کرده یا اگر این بیماری‌ها به صورت مزمن هستند، آنها را کنترل کنید.

۷- مصرف دخانیات و الکل

مصرف دخانیات و الکل، می‌تواند عاملی برای ریزش شدید موهای شما باشد. برای اینکه بتوانید عمل کاشت موی موفقی را تجربه کنید، باید برای مدتی از استعمال دخانیات و الکل دور بمانید یا مصرف آنها را به حداقل برسانید.

پزشک پس از درمان و ارائه توصیه‌های لازم به افراد متقاضی، عمل کاشت مو را انجام می‌دهد.

آیا نتیجه کاشت مو دائمی است؟

در پاسخ به این سوال باید بگوییم که بله، نتیجه کاشت مو دائمی است، اما عوامل گوناگونی وجود دارند که مانع دائمی ماندن عمل کاشت مو می شوند و ممکن است حتی فرآیند عمل را تحت تأثیر قرار دهند. از جمله این عوامل می‌توان به موارد زیر اشاره کرد.

۱- عوامل ژنتیکی

عوامل ژنتیکی نقش وسیع و‌ موثری در ماندگاری و تعیین نتایج نهایی کاشت مو دارد. در نتیجه اگر شما از مشکلاتی ژنتیکی است که سبب ریزش مو می‌شوند رنج می‌برید، ممکن است فرایند کاشت مو نیز تحت تاثیر قرار بگیرد.

آیا نتیجه کاشت مو دائمی است؟

۲- وجود اختلالات هورمونی در بدن

اختلالات هورمونی و وجود آنها در بدن می‌تواند مانع دیگری برای دستیابی به نتایج دائم از عمل کاشت مو محسوب شود. همانطور که گفته شد پیش از انجام عمل کاشت مو باید اختلالات هورمونی را به طور کامل رفع کنید و به درمان آنها بپردازید تا نتایج دائم از عمل کاشت مو بگیرید.

۳- کهولت سن

کاشت مو در بیمارانی که سن بالایی دارند ممکن است با مشکل مواجه شود. این بیماران ممکن است به نتایج دلخواهشان از عمل کاشت مو دست پیدا نکنند یا نتوانند کاشت موی دائم را تجربه کنند. (کاشت مو در این بیماران به مراقبت های بیشتری نیاز دارد.)

۴- عدم دسترسی به تکنولوژی

عمل‌های کاشت مویی که با تکنولوژی پیشرفته روز جهان انجام می‌شوند، ماندگاری بیشتری نسبت به عمل‌هایی که به روش‌های سنتی انجام می‌شوند، دارند. امروزه با بهره‌گیری از مزایای تکنولوژی کاشت مو، امکان دسترسی به نتایج دائم از این عمل فراهم شده است.

پیشنهاد ما به شما این است که برای دستیابی به نتایج دائم، حتماً به توصیه‌ها، درمان ها و مراقبت‌هایی که پزشک برای شما در نظر گرفته است، عمل کنید و برای انجام عمل کاشت مو، از پزشکان متخصص و با تجربه کمک بگیرید.

آیا امکان انجام کاشت موی مجدد است؟

همانطور که گفته شد، عمل کاشت مو ممکن است با موفقیت انجام نشود و عواملی همچون کهولت سن، کاشت موی سنتی، اختلالات هورمونی و عوامل ژنتیکی در عدم موفقیت کاشت، تاثیرگذار هستند. همچنین عواملی چون میزان طاسی با وسعت بالا و گرافت های موی ضعیف و شکننده، از دیگر عوامل کاشت موی ناموفق، به شمار می روند.

اگر کاشت مو برای اولین بار با موفقیت انجام شود و ثمربخش باشد، نتایج خوبی را به همراه داشته و برای مدت طولانی می‌توان از آن استفاده کرد. اما اگر موهای کاشت شده دوباره دچار ریزش شوند، فرد نیاز به انجام کاشت مو برای دومین بار پیدا می‌کند.

جهت دریافت نوبت و مشاوره رایگان با کلینیک کاشت و زیبایی بیمارستان عرفان نیایش با ما در ارتباط باشید:

۶ –۰۲۱-۴۹۷۹۶۲۶۴ (تماس از سراسر کشور)

مشاوره وات ساپ

انجام کاشت موی مجدد امکان‌پذیر است و افراد زیادی از کاشت موی مجدد استقبال می‌کنند. کاندید های مناسب برای انجام عمل کاشت موی دوم، افرادی هستند که ویژگی های زیر را داشته باشند.

۱- این افراد معمولاً کسانی هستند که بیماری ها و مشکلات خود را پیش از عمل کاشت درمان نکرده‌اند.

۲- افرادی که عمل کاشت موی خود را نزد افراد بدون تخصص انجام داده اند.

۳- افرادی که به بیماری های زمینه ای مزمن مبتلا هستند.

۴- افرادی که به سبب شغلشان، همواره در معرض مواد شیمیایی، آتش و حرارت قرار دارند.

۵- افرادی که از بیماری های اعصاب و روان رنج می برند و توانایی کنترل این بیماری ها را ندارند.

۶- افرادی که سابقه ریزش مو و طاسی در خانواده آن ها رایج است.

۷- افرادی که کاشت موی اول را به روش سنتی و ناموفق انجام داده اند.

این افراد باید مشورت های پزشکی را با پزشک متخصص خود داشته باشند و سعی در کاهش و کنترل عوامل داشته باشند تا بتوانند موهای از دست رفته خود را با انجام عمل کاشت دوم بازگردانند.

اگر عمل کاشت موی شما با موفقیت انجام نشده است و‌ نتیجه مطلوبی از عمل کاشت، نگرفته اید، به هیچ عنوان نگران نباشید و بدانید و آگاه باشید که از طریق انجام عمل کاشت موی دوم، می‌توانید به نتایج رضایت بخش و ماندگاری بالا دست پیدا کنید.

آیا امکان انجام کاشت موی مجدد است؟

حتما باید توجه داشته باشید که به هیچ عنوان نباید اشتباهاتی را که در عمل اول انجام داده‌اید، تکرار کنید، در صورت تکرار اشتباهات ممکن است عمل دوم نیز رضایت بخش نباشد و ماندگاری بالایی برای شما نداشته باشد.

پیشنهاد ما به شما این است که برای انجام عمل کاشت موی دوم، حتماً با چند پزشک متخصص مشورت کنید و از راهنمایی‌های ایشان برای دستیابی به نتایج ثمربخش استفاده کنید.

شوک ریزش مو چیست؟

شوک ریزش مو، پدیده‌ای است که سبب ریزش مو به صورت ناگهانی و آزاردهنده می‌شود. این شوک زمانی ایجاد می‌شود که فرد تحت تاثیر عوامل خارجی و داخلی بدن، دچار ریزش موی شدید در نواحی مختلفی همچون سر و بدن می‌شود‌. این شوک به عنوان پاسخی عصبی به عواملی همچون موارد زیر به وجود می آید.

۱- استرس هیجانی یا ناگهانی که معمولاً ناشی از وقوع سانحه‌های رانندگی، فوت اعضای خانواده یا دوستان، بروز اختلافات شدید و آزاردهنده، وقایع تلخ و… می شوند.

۲- استفاده از داروهای خاص یا انجام درمان‌هایی که  برای بیماری‌های خاص همچون سرطان انجام می‌شود. این درمان ها عموما شامل شیمی درمانی و پرتودرمانی هستند‌.

۳- عمل های جراحی سختی که نیاز به بیهوشی دارند و برای مدت زمان زیادی، به طول می‌انجامند.

۴- بروز بیماری‌های مزمن آسیب زننده همچون عفونت های کبدی و کلیوی، عفونت های دستگاه های گوارش و… که ممکن است افراد را با درد شدید مواجه کنند.

۵- بروز اختلالات و تغییرات هورمونی رایج که معمولاً در دوران‌هایی همچون دوران زایمان، دوران شیردهی و دوران بارداری به وجود می آیند.

۶- ابتلا به بیماری‌های پوستی آزاردهنده

هر یک از این موارد ممکن است شما را دچار شوک ریزش مو کنند. شوک ریزش مو، وضعیتی است که معمولاً در مدت زمان کوتاهی پس از تجربه موارد فوق، اتفاق می افتد. در این وضعیت معمولاً موهایی که در حالت استراحت قرار دارد، به صورت ناگهانی از رشته‌های مویی خود جدا می‌شوند و برای همیشه از دست می روند. رشته‌های مویی جدا شده ممکن است، برای مدتی طولانی جایگزین نمی‌شوند و با افزایش تعداد آنها فرد دچار طاسی و کاهش تراکم مو می‌شود. لازم به ذکر است که بدانید، احتمال رویش مجدد موها برای افرادی که دچار شوک ریزش مو شده اند، وجود دارد، اما این افراد باید صبر و زمان زیادی داشته باشند و حتما به پزشک متخصص پوست و مو مراجعه کنند.

شوک ریزش مو چیست؟

خبر خوب برای افرادی که دچار شوک ریزش مو شده اند، آن است که می‌توان این پدیده را تا حدود بسیار زیادی کنترل کرد یا با انجام اقداماتی، پروسه رویش مجدد موها را سرعت بخشید. این اقدامات شامل موارد زیر هستند.

۱- مدیریت و کنترل استرس و انجام کارهای آرامش بخشی که سبب کاهش استرس می‌شوند.

۲- برخورداری از تغذیه مناسب و گنجاندن میوه‌ها و سبزیجات تازه در کنار وعده‌های غذایی و همینطور مصرف ویتامین های روزانه

۳- مصرف داروهای کنترل کننده تعادلی در هورمون‌ها به صورت منظم

۴- مراجعه به پزشک متخصص، پس از مشاهده علائم و نشانه های شوک

۵- تقویت بدن با تحرک کافی و انجام ورزش هایی که به بهبود عملکرد بدن کمک می کنند.

۶- مشاوره و مشورت با پزشک برای نحوه کنترل بیماری‌های مزمن و کنترل آثار مخرب این بیماری‌ها بر بدن

۷- کنترل بیماری‌های پوستی با مصرف داروهای موثر که توسط پزشک تجویز تجویز می‌شوند.

 

۸- انجام اقدامات درمانی لازم اولیه برای جلوگیری از ریزش بیش از حد موها، پس از گذشت دوره‌های شیمی درمانی یا پرتودرمانی

شوک ریزش مو وضعیتی است که ممکن است برای بسیاری از افرادی که عمل کاشت مو انجام داده اند نیز اتفاق بیفتد، اما نحوه سازگاری و سپس درمان این وضعیت، بسیار حائز اهمیت است. شما می‌توانید از پزشکان پوست و موی با تجربه و متخصص برای کنترل شوک ریزش موها طبیعی و کاشت شده و درمان آن، کمک بگیرید.

روند زمانی رشد مو بعد از کاشت

کاشت موی موفق، با رشد موهای کاشت شده مشخص می‌شود. در نتیجه اگر عمل کاشت مو را انجام داده‌اید و حالا موهای شما در حال رشد هستند، بدانید که عمل شما با موفقیت انجام شده است‌. اما روند زمانی رشد مو ممکن است برای افراد متغیر باشد و به مراحل مختلف رشد مو بستگی داشته باشد. عموماً مراحل رشد مو شامل موارد زیر هستند.

۱- مرحله ریزش مو و انتقال

نخستین مرحله از رشد مو بعد از کاشت، شامل ریزش برخی موهای کاشت شده است. در صورت مشاهده، به هیچ عنوان نگران نباشید چرا که موهای کاشت شده ممکن است در روزهای ابتدایی پس از کاشت دچار ریزش شوند. همزمان با ریزش برخی موهای کاشت شده، برخی دیگر به ریشه‌های موی خود وصل می‌شوند و به تثبیت می رسند.

۲- مرحله استراحت مو

در مرحله استراحت، موهای کاشت شده به مدت یک و نیم الی چهار ماه در حالت استراحت و به اصطلاح تلوژن قرار می‌گیرند.

۳- مرحله رشد مو

در مرحله رشد مو، موهای کاشت شده کم کم شروع به رشد می‌کنند. مرحله رشد مو ممکن است حدود ۷ تا ۱۲ ماه طول بکشد. اما پس از گذشت این مدت زمان، می‌توانید نتایج کاشت مو را به صورت واضح مشاهده کنید.

۴- مرحله حفظ مو

در این مرحله موهای کاشت شده به طور کامل و طی مدت زمان حدودی ۴ تا ۸ ماه به حالت نهایی می رسند. در این مرحله لازم است اقدامات مناسب و مراقبت‌های لازم را جهت حفظ و پایداری موهای کاشت شده انجام دهید و به صورت کامل توصیه‌هایی که پزشک به شما داده است را رعایت فرمایید.

توجه داشته باشید که روند زمانی رشد مو بعد از کاشت، طولانی بوده و ممکن است ۸ ماه تا یک سال به طول انجامد. پس از گذشت این مدت زمانی نتایج به صورت آشکار قابل مشاهده هستند و اگر عمل شما با موفقیت انجام شده باشد، می‌توانید با موهای کاشت شده به عنوان موهای طبیعی بهره ببرید.

روند زمانی رشد مو بعد از کاشت

دستیابی به نتایج کاشت و رشد مو، نیازمند صبر و انجام اقدامات و مراقبت‌های لازم است. با انجام دقیق مراقبت های کاشت مو، علاوه بر دستیابی به نتایج عالی، می توانید مدت زمان رشد موهای کاشت شده را تسریع ببخشید. مراقبت‌هایی که پس از کاشت نیاز به انجام آنها دارید، می‌توانند شامل موارد زیر شوند.

۱- برخورداری از رژیم غذایی سالم و مصرف مواد مغذی، پروتئین‌ها و ویتامین‌های لازم

۲- نوشیدن آب کافی در بازه های زمانی مشخص

۳- مصرف داروهای تجویزی در زمان‌های مقرر

۴- عدم اعمال فشار بر روی سر تا مدت زمانی حدود یک ماه

۵- شستن مو به روش صحیح و طبق توصیه های دریافتی از پزشک

۶- اجتناب از قرار دادن موها زیر نور مستقیم خورشید

لازم است بدانید که زمان انجام مراقبت‌های گفته شده، توسط پزشک تعیین می‌شوند.

2 نظر در “کاشت مو چند سال دوام دارد؟

  1. نیکبخت گفت:

    معمولاً نتایج کاشت مو دائمی هستن، اما باید مراقبت‌های لازم رو انجام بدید تا فولیکول‌های جدید رشد کنن و به طور کامل تثبیت بشن. معمولا حدود ۱۲ ماه زمان می‌بره تا به نتیجه نهایی برسید. با این حال، ممکنه در برخی موارد نیاز به ترمیم باشه، مخصوصاً اگر مشکلاتی مثل ریزش مجدد پیش بیاد.

    1. کلینیک زیبایی عرفان نیایش گفت:

      سلام وقتتون بخیر
      🙏🌹

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

برای دیدن نوشته هایی که دنبال آن هستید تایپ کنید.